Izgradnja bazena - ključ u ruke

Imati bazen o kakvom ste oduvijek sanjali više nije nedostižno!
Betonski bazen je dugoročno najkvalitetnija i najisplativija opcija. Izbor staklenog mozaika je najljepša i najkvalitetnija odluka, međutim možete birati i povolnije opcije koje takođermogu zadovoljiti vizuelne potrebe kao što su epoxy boja za bazene u kombinaciji sa bordurom od staklenog mozaika. Od obloga možemo još ponuditi i folije. Kvalitetno i pametno dimenzionirna osnovna oprema omogučiti će vlasniku bazena bezbrižno rukovanje i održavanja. Uz osnovnu opremu možete po želji i mogućnostima odabrati i dodatnu opremu kao npr. automatsko doziranje kemije, dodatna led svijetla,slapove, masaže, protustrujno plivanje i još mnogo toga. Jako je važna kvaliteta vode u vašem bazenu, i zato će naš tim stručnjaka dimenzionirati opremu isključivo prema vašim potrebama i dimenzijama bazena.

Naša građevinska jedinica za vas može napraviti:


  • Iskop terena
  • Provođenje vodo i elektro instalacija do iskopa
  • Nalijevanje i šalovanje betona
  • Hidroizolacija
  • Ugrađivanje bazenske tehnike
  • Postavljanje staklenog mozaika, boje ili folije
  • Ukoliko je bazen sa preljevom, potrebo je napraviti i kompezacijski bazen; Preko preljevnog ruba voda se slijeva u kompenzacijski bazen i ponovno iz njega se vraća kada se njezin nivo u bazenu smanji.

Opremanje bazena

Da bi se odabrala adekvatna oprema potrebno je znati u koju svrhu, za koliko ljudi te kojim intezitetom će se bazen koristiti. U osnovnu opremu spadaju filter, pumpa, sustav za distribuciju vode u bazen (mlaznice), sustav za odvod vode (skimer ili preljevni rub), cjevovod do strojarnice. Uz osnovnu opremu, možete odabrati i dodatnu opremu kao što su npr: rubni kamen, podvodna rasvjeta, atrakcije (slap, vodeni top, protustrujno plivanje, hidromasaža), automatika i poluautomatika tretmana vode, itd. Voda koja ide u bazen može biti slatka ili slana (morska). Oprema za bazen koji se puni slanom vodom u prosjeku je 30% skuplja jer je slana voda puno agresivnija i s vremenom nagriza instalacije.
bazen